Ayurvedic massage

De Ayurvedische massage (Abhyanga) is een helende en ontspannende behandeling die in India wordt gegeven. In Europa en in Nederland wordt deze massage de laatste jaren populairder omdat het zeer effectief is tegen stress.
De Ayurvedische lichaamsmassage is heel plezierig en activeert de energie in het lichaam via de nadi’s (meridianen), de marma’s (drukpunten) en de chakra’s.
De energie (prana) stroomt in banen (nadi’s) in het hele lichaam, maar door stress of ziekte kan deze energie vast gaan zitten. De Ayurvedische lichaamsmassage neemt de blokkades weg en geeft een gevoel van diepe ontspanning. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd en de energie kan weer in het hele lichaam doorstromen. Deze behandeling werkt ook preventief omdat het onze weerbaarheid verbetert.
Tijdens de massage worden verschillende technieken en massageoliën gebruikt die geschikt zijn voor de 3 Ayurvedische typen zoals: vata, pitta en kapha.
Alle behandelingen zijn gebaseerd op universele principes van yin en yang; de 5 elementenleer (hout, vuur, aarde, metaal en water). De Ayurvedische massage wordt afgeraden in het geval van: koorts, spijsverteringsproblemen, kanker, ontsteking/open wonden, osteoporose, trombose en tijdens de eerste 3 maanden van zwangerschap.

Prijs Ayurvedische massage:
1× (60 min.) €50,- 1× (90min.) €70,-
Strip kaart :
2× (60min.) € 95,-
3x (60min.) €135,-
5x (60min.) €200,-

Aanbieding t/m 28 februari:
*hotstonne massage :
(60min) €40,- (90min.) €60,-
* ontspaning massage (60min.) €35,- (90min.) €55