Hair extensions

Pre-bonded  /Wax Extensions:
Met dit systeem worden de plukjes hairextensions bevestigd met behulp van een warme tang van180 tot 200 graden. Dit systeem werkt zeer stevig. De bonding hecht goed met uw eigen haar waardoor u nauwelijks plukjes zult verliezen en het kan er ongeveer 3 tot 4 maanden in blijven in zitten.

Microring Extensions:

I Tip :
Deze hairextensions zijn losse plukjes haar met aan de punt een kleine i- vormige tip. Dit systeem is  te bevestigen met behulp van losse microringen en kan meerdere malen worden hergebruikt en kan bovendien ongeveer 2 tot 3 maanden blijven zitten.

Loop microring:
Deze hairextensions zijn losse plukjes haar waar de microring er reeds aan vast zit. In tegenstelling tot de I- Tip kan dit systeem niet worden hergebruikt en kan 2 tot 3 maanden erin blijven zitten.


Advies & Verzorging:
De extensions mogen gemiddeld 3 tot 4 maanden in het haar blijven. Dit hangt af van de verzorging en uw eigen haargroei. Daarna moeten ze eruit worden gehaald om beschadiging aan uw eigen haar te voorkomen.
Voor het inzetten van de extensions moet u uw haar altijd met een deep cleaning shampoo wassen.
Na het inzetten van wax extensions mag het haar 24 uur niet gewassen worden, dit in verband met het uitharden van de waxjes.
Voor gegarandeerd mooi en zacht haar, wast / behandelt u het haar altijd met de door ons aanbevolen producten zoals Lisap lijn of L’Oréal professionnel. Deze producten hebben een anti-klit en meer voeding om de extensions mooi te houden en klitten te voorkomen. De extensions krijgen geen voeding vanuit de talgklieren op de hoofdhuid doordat de wax er tussen zit. U dient daarom de extensions zelf te voeden. Gebruik nooit producten waar olie, alcohol of fruitzuren in zitten.
De extensions vallen natuurlijk niet allemaal in één keer uit; de extensions slijten en ongeveer 10 tot 15% kan uitvallen. Maakt u zich daar geen zorgen over, dat is normaal. Ieder mens verliest namelijk tussen de 100-150 haren per dag. De uitgevallen haren die u normaal na het kammen in uw borstel heeft zitten, blijven tussen de waxjes zitten en kunnen niet weg. Het is daarom belangrijk dat u uw haren goed uitborstelt met een speciale extensionsborstel, minimaal 2 keer per dag.
U mag niet met nat haar naar bed!
Voordat u uw haar gaat wassen dient u te zorgen dat uw haren klitvrij zijn. Wanneer u uw haar gaat wassen op het moment dat u veel klitten heeft, blijven de shampoo-resten in uw haar achter, met als gevolg dat u nog meer klitten krijgt.
Als u merkt dat er veel klitvorming ontstaat door uitgevallen haren (na ongeveer 3 tot 4 maanden), dienen de extensions te worden verwijderd.

Extensions mogen niet worden gezet bij:
Medicijngebruik( chemokuur enz.), waardoor haaruitval kan ontstaan!
Haaruitval waar kale plekken zichtbaar zijn!